Når du vælger en rulle til ansigtet vil jeg som alt andet, altid anbefale at gå efter kvalitet og originalitet, istedet for en billigere kopi. (Plastik nåle eller tandhjul nåle) Original Dermaroller er den eneste medicinsk dokumenterede rulle fra Tyskland og derfor har jeg valgt at arbejde med den i min klinik og derfor er jeg mere sikrede at du får et produkt med kvalitet . De dertil hørende produkter er “natural line” og medicinsk udviklede til at forbedre huden, men med naturlige ingredienser

Hos Elias Zinati Face and Body har vi stor erfaring med forkælelse og velvære. Derfor kan vi hjælpe dig med et utal af forskellige behandlinger, og herunder også en dermaroller behandling. Med en beliggenhed i København K kan du nemt komme ind forbi og opleve en dermaroller behandling på egen krop, hvis ikke du har prøvet denne endnu. Du vil med garanti elske resultatet.

OPLEV EN FANTASTISK DERMAROLLER BEHANDLING

​En dermaroller behandling er en revolutionerende og hudforyngende behandling, som provokerer hudens celler til at producere kollagen. Det sker, da behandlingen simulerer en ”skade”, når rullen prikker utallige af små, mikroskopiske huller på hudens overflade, hvorfor huden tror, at den lider skade. Det får din hud til at frigøre væksthormoner, og kollagen-produktionen sættes i gang, hvilket hjælper dig til at få en yngre hud.

Det lyder måske meget teknisk, men det er såre simpelt. Vi har udført dermaroller behandling på mange af vores kunder, og alle er gået herfra med smil på læben og et resultat, som de var yderst tilfredse med. Derfor kan vi kun anbefale dig, at du prøver dermaroller behandling.
Vi garanterer dig naturligvis for, at der ikke opstår synlige skader på din hud, og du vil ikke opleve blødninger eller lignende. Hullerne er mikroskopiske, men resultatet er derimod synligt for enhver.

KONTAKT OS I DAG

​Vil du gerne prøve vores dermaroller behandling på egen krop? Så ring og bestil en tid hos os på telefon 31 37 53 56 allerede i dag. Vi har kort venteliste, og du kan derfor få en dermaroller behandling i løbet af få hverdage.

Aflysningspolitik

Ved udeblivelse debiteres 100% af behandlingens pris.