Prøv en gang spraytan og forbliv brun i op til ca. 8 dage.

En sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun året rundt!

Med en professionel spray tan hos Elias Zinati bliver du naturlig brun uden at det hverken lugter eller ser kunstigt ud. Elias har igennem 8 år arbejdet spraytan hvor han er uddannet spraytan stylist. Med over 2.000 behandlinger bag sig - garantere han dig et unik og et smukt resultat.

Elias arbejder med That'so Italiensk mærke som er uden parabener og indeholder ikke Erythrulose. Nogle produkter på markedet benytter Erythrulose, for at sikre en langtidsholdbar farve, men de trænger ned til 3. og 4. hudlag. Herved kan de efterlade pletter, som kan blive i huden i op til 15/30 dage.

En spraytan bliver udført personligt hos os, dvs. du stiller dig op i vores kabine med udsugning og vi sprayer dig med vores top moderne airbrush pistol. Væsken bliver påført på huden, og trænger i de efterførgende timer ned i øverste hudlage og dermed forbliver det i flere dage.

En spraytan er forskellig fra person til person. Hvis man skal bruge den til en special anledning andbefaler vi ALTID, at få en behandling inden den endelige, så man ved hvad det drejer sig om, hvilke ting man skal være ekstra opmærksom på osv.

Hænder, håndled, fødder, albuer og knæ bliver smurt ind i en beskyttelses creme, da disse steder kan være en udfordring pga. tynd og tør hud. 

Gravide og ammende kan også få spraytan.

Det er vigtigt at du har eksfolieret din hud for døde hudceller dagen før din spraytan, voksbehandlinger eller barbering skal også ske dagen før.

Efter 6-8 timer med den påførte væske skylles den overskydende farve af med et bad og først der ses det endelige resultat.

Med en spraytan bliver du flot solbrun uden at udsætte kroppen for de farlige stråler fra solarium eller solen. Pas på din hud og undgå hudkræft.

Allerede når du går fra behandlingen ser du resultatet tydeligt. De væsker vi anvender er allergivenlige, fyldt med alovera, E vitamin, argan oil og er øko❤ og efterlader huden blød og lækker.

For at opnå en længere varende effekt kan man købe en selvbruner med hjem. Det kan være med til, at pifte farven op sidst på ugen.

-Der gives ingen garanti for resultat da vi alle er forskellige og har forsellige hudtyper.

-Hos Elias Zinati Face and Body, erstatter ikke for evt. skader på tøj. ( farven kan i den tid den udvikler sig sætte sig på tøj, sengetøj osv men kan roligt vaskes af i rens )

Pris 180- pr. person.
Kom 2 + flere, 150,- pr. person

 

Aflysningspolitik

Ved udeblivelse debiteres 100% af behandlingens pris.

Få 15% studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort (Gælder ikke teenage behandlinger og i forvejen nedsatte behandlinger)