Personlige hudplejeløsninger

glo skin beauty leverer personlige hudpleje løsninger ved at inkorporere daglig behandling med målrettede behandlinger. Ved hjælp af innovativ teknologi og banebrydende forskning, er vores formler designet med potente koncentrationer af aktive bestanddele til klinisk at transformere huden

Produkter

Alle produkter kan købes på klinikken inden for åbningstiderne.

DKK 365

Conditioning Hydration Cream

Conditioning Hydration Cream er en antioxidant rig fugtighedscreme der nærer, styrker og understøtter tør og svækket hud. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den velfugtet og ikke fedtet.

Anbefales til normal, tør, kombineret, ældet og følsom hud. Påføres huden i ansigtet efter afrensning og toning. Kan med fordel anvendes efter en serum.

DKK 399

Phyto-Active Cream Cleanser

Cyto-luxe cleanser er en luksuriøs anti-age virkende vaskegel der danner et blødt, rensende skum. Papaya enzymer renser nænsomt urenheder væk og  hudens eksfolierers og forberedes til at modtage peptider og de botaniske stamceller. Huden efterlades ren, blød og forfrisket.

Velegnet til alle hudtyper.

DKK 425

Oil free moisturizer

Glotherapeutics Oil Free Moisturizer er en dejlig let, oliefri moisturizer der er blandet med botaniske og essentielle fugtgivere der let fugter og balancerer huden. Er noncomedogenic og efterlader en silkeblød overflade.

Anbefales til normal, fedtet, kombineret og overbelastet hud. Påføres huden morgen og aften efter rensning ogtoning. Kan med fordel anvendes efter en serum.

DKK 375

Contour Eye Lift

Med  ingrediensen Sepilift™ DPHP revolutionerer denne øjencreme, og leverer de optimale resultater.
Den er specielt udviklet til den sensitive hud.