Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

ANSIGTSBEHANDLING UDFØRT AF ERFARNE MEDARBEJDERE

Hos Elias Zinati Face and Body tilbyder vi dig en ansigtsbehandling af højeste kvalitet. Vi har arbejdet med ansigtsbehandlinger gennem mange år, og vores erfaring er derfor stor. Hos os kan du finde lige den ansigtsbehandling, du ønsker. Vi har nemlig et stort udvalg, og bor du i København K eller andre områder i København, kan du med fordel bestille en tid hos os få en dejlig følelse af velvære.

FORKÆL DIG SELV MED EN ANSIGTSBEHANDLING

​Har det været en stressende tid, hvor du har haft travlt på arbejdet, eller trænger du bare til at være god ved dig selv? Så er en ansigtsbehandling den rene luksus, og vi kan varmt anbefale vores mange behandlinger.

Vi anvender forskellige metoder og cremer til den enkelte ansigtsbehandling, så du kan med fordel prøve flere af vores ansigtsbehandlinger. Er du præget af acne, har vi den perfekte ansigtsbehandling til dette.

Vil du derimod gerne have en mere fugtig hud, kan vi også hjælpe med dette. Vores udvalg af ansigtsbehandlinger er mange, og du kan læse meget mere om hver enkelt ansigtsbehandling ved at klikke ind på den enkelte ansigtsbehandling.

Vi kan også foretage en hudanalyse for dig, så du bliver klogere på din hudtype. Dette kan være en fordel, hvis du anvender cremer, men ikke er sikker på, om disse er gode for dig, eller har den rette virkning. Mulighederne indenfor ansigtsbehandlinger er mange, og vi kan hjælpe dig godt på vej.

BOOK EN TID

​Trænger du til afslapning og velvære? Så book en tid til en skøn ansigtsbehandling ved at ringe på telefon 31 37 53 56. Vi garanterer, at du får en fantastisk ansigtsbehandling.

ACNE TEENAGE (13 ÅR-19 ÅR )

Denne ansigtsbehandling er til dig, som er præget af Acne.

LÆS MERE OM ACNE TEENAGE HER

VARIGHED 60 MIN
450,-

DERMABRASION HUDSLIBNING

Mikrodermabrasion er en slibning af huden som er en effektiv og dybdegående ansigtsbehandling, for huden som virkelig trænger til et fornyede kick.

LÆS MERE OM DERMABRASION HER

VARIGHED 60 MIN
700,-​

DERMAOXY OXYGEN DE LUXE

Er du ude efter at give huden, HER OG NU boost, som ikke bare fugter men også BINDER fugten i huden ved hjælp af Sodium Hyaluronate, og gerne vil have minimeret dine linjer ved hjælp af Syn serum som får dine muskler til at slappe af, så vil jeg garantere dig for du IKKE kan undvære denne Videnskabelige dokumenteret behandling.

LÆS MERE OM DERMAOXY OXYGEN DE LUXE HER

VARIGHED 60 MIN
750,-

DRY AND SENSITIVE SKIN FACIAL

Denne ansigtsbehandling, er til dig som døjer med tørhed samt dehydrering, og har tildens til at have sensitiv kinder (rødme).

LÆS MERE OM DRY AND SENSITIVE ​SKIN FACIAL HER

VARIGHED 60 MIN
699,-

DYBDERENS

Denne ansigtsbehandling, er til dig, som ønsker at få renset ud i huden. her sætter vi fokus på, at normalisere hudens PH værdi, samt få renset ud i urenhederne.

LÆS MERE OM DYBDERENS HER

VARIGHED 60 MIN
500,-

DYBDERENS TEENAGE (13ÅR -19ÅR)

Denne ansigtsbehandling, er til dig, som ønsker at få renset ud i huden. her sætter vi fokus på, at normalisere hudens PH værdi, samt få renset ud i urenhederne.​

VARIGHED 60 MIN
350,-

FIRE & ICE FACIAL

Denne Intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at toppudse huden, og derved reducere fine linjer og rynker såvel som at udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelse.

LÆS MERE OM FIRE & ICE FACIAL HER

VARIGHED 45 MIN
650,-

FIRE & ICE DELUXE (Inkl. Dybderens)

I deluxe pakken arbejder vi med kraftfulde og øjeblikkelige resultatet givende Anti Age Youth produkter fra IS CLINICAL.

LÆS MERE OM FIRE & ICE DELUXE HER

VARIGHED 60 MIN
750,-

Foam Enzyme Treatment By Is Clinical

Foaming Enzyme Treatment er en professionel behandling, der kombinerer enzymerne fra papaya og ananas med glycolsyre (16%).

LÆS MERE OM FOAM ENZYME TREATMENT

VARIGHED 45 MIN
650,-

HUDANALYSE

Er du i tvivl om du bruger de rigtige produkter? Så kom ned og få en hudanalyse og bliv klogere på din hud og dens behov. Analysen er gratis ved køb af hudplejeprodukter.

LÆS MERE OM HUDANALYSE HER

VARIGHED 20 MIN
230,-

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Forkæl dig selv med en skønhedsbehandling, hvor du også får farvet dine vipper, bryn inkl. retning.

LÆS MERE OM LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING HER

VARIGHED 1 TIME OG 45 MIN
899,-

MEN DELUXE TREATMENT

Ansigtsbehandling til mænd som ønsker en Afstressende behandling men også en behandling hvor vi arbejder på dine behov.

LÆS MERE OM MEN DELUXE ​TREATMENT HER

VARIGHED 1 TIME OG 45 MIN
999,-

OXYGEN BOOST FACIAL INKL. DIAMANTSLIBNING

Denne ansigtsbehandling er til dig, som ønsker både at få peelet, det øverste lag af huden, minimere rynker, fine linjer, pigmenteringer, tørhed, acne ar, fedtet hud, stor porret hud og finpudse din hudstruktur, samt der bliver tilført Fugt til huden fra Oxygen, fra DermaOxy, som er verdenskendt og bla. fra vild med dans.

LÆS MERE OM OXYGEN BOOST FACIAL HER

VARIGHED 75 MIN
800,-

PROFESSIONEL FRUGTSYRESBEHANDLING

Søger du en klar, styrket og smuk hud er dette den rigtige ansigtsbehandling. Den unikke professionelle, med en unik blanding af 5 forskellige kemiske peelinger som giver tydlige resultater.

LÆS MERE OM PROFESSIONEL FRUGTSYRESBEHANDLING HER

VARIGHED 60 MIN
799,-

BOOK ONLINE

BOOK EN TID VIA VORES ONLINE BOOKING SYSTEM

AFLYSNINGSPOLITIK

VED UDEBLIVELSE DEBITERES 100% AF BEHANDLINGENS PRIS