Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

RUL DIG TIL EN SMUKKERE HUD, MED DEN ORIGINALE DERMROLLER

Hos Elias Zinati Face and Body har vi stor erfaring med forkælelse og velvære. Derfor kan vi hjælpe dig med et utal af forskellige behandlinger, og herunder også en dermaroller behandling. Med en beliggenhed i København K kan du nemt komme ind forbi og opleve en dermaroller behandling på egen krop, hvis ikke du har prøvet denne endnu. Du vil med garanti elske resultatet.

OPLEV EN FANTASTISK DERMAROLLER BEHANDLING

​En dermaroller behandling er en revolutionerende og hudforyngende behandling, som provokerer hudens celler til at producere kollagen. Det sker, da behandlingen simulerer en ”skade”, når rullen prikker utallige af små, mikroskopiske huller på hudens overflade, hvorfor huden tror, at den lider skade. Det får din hud til at frigøre væksthormoner, og kollagen-produktionen sættes i gang, hvilket hjælper dig til at få en yngre hud.

Det lyder måske meget teknisk, men det er såre simpelt. Vi har udført dermaroller behandling på mange af vores kunder, og alle er gået herfra med smil på læben og et resultat, som de var yderst tilfredse med. Derfor kan vi kun anbefale dig, at du prøver dermaroller behandling.
Vi garanterer dig naturligvis for, at der ikke opstår synlige skader på din hud, og du vil ikke opleve blødninger eller lignende. Hullerne er mikroskopiske, men resultatet er derimod synligt for enhver.

Læs mere om behandlingen her

KONTAKT OS I DAG

​Vil du gerne prøve vores dermaroller behandling på egen krop? Så ring og bestil en tid hos os på telefon 31 37 53 56 allerede i dag. Vi har kort venteliste, og du kan derfor få en dermaroller behandling i løbet af få hverdage.

BOOK ONLINE

BOOK EN TID VIA VORES ONLINE BOOKING SYSTEM

AFLYSNINGSPOLITIK

VED UDEBLIVELSE DEBITERES 100% AF BEHANDLINGENS PRIS