Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

HÅRFJERNING FOR MÆND OG KVINDER AF STOR EFFEKTIVITET

Ønsker du at få foretaget hårfjerning på dine ben, arme, læber eller ryg? Hos Elias Zinati Face and Body har vi mange års erfaring med hårfjerning på hele kroppen og kan derfor være dig behjælpelig med opgaven. Bor du i København K eller andre områder i nærheden af København, så kan du hurtigt smutte ind forbi og høre mere om dine muligheder omkring hårfjerning. Vi garanterer dig for et flot resultat, som holder i lang tid.

FLOTTE RESULTATER MED HÅRFJERNING

​Der findes mange måder, hvorpå man kan foretage hårfjerning. Det er også muligt at foretage dette derhjemme gennem forskellige produkter, men ofte er disse ikke nær så effektive som en rigtig behandling, udført af professionelle. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig et flot udvalg af forskellige behandlinger. Vi tilbyder behandlingerne til både mænd og kvinder og kan udføre hårfjerning på hele kroppen.

Det er ikke kun kvinder, som ofte finder hår ualmindelig trælse. Også blandt mænd oplever vi, at rigtig mange ønsker at få foretaget hårfjerning flere steder på kroppen. Dette giver både en flot og blød hud, men samtidig også et mere skinnende resultat, som ser særdeles godt ud både sommer og vinter.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder omkring hårfjerning, hvilket du kan læse mere om her på siden. Her finder du også priser på alle vores behandlinger. Har du yderligere spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

VIL DU VIDE MERE

Har du ikke prøvet at få foretaget en hårfjerning før, og vil du gerne vide mere om de mange behandlinger? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 31 37 53 56 i dag. Vi vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål, så vi forhåbentligt kan hjælpe dig med at få den rette hårfjerning.

VOKS FOR HAM OG HENDE​

HALVE ANSIGT

210,-

ARME

275,-

ARMHULE

199,-

BIKINI

199,-

BRASILIANSK PÅ KVINDER 45MIN - NYKUNDE

499,- ​(350,-)

BRASILIANSK PÅ MÆND 45MIN - NYKUNDE

499,- ​(350,-)

BRYST OG MAVE

350,-

HAGE

99,-

HAGE OG OVERLÆBE

150,-

HELE BEN KVINDER

395,-

HELE BEN MÆND

395,-

LÆND ELLER SKULDER

195,-

LÅR KVINDER

250,-

MELLEM OG PÅ BALDER

350,-

NÆSE

80,-

OVERLÆBE

99,-

VOKS RYG INKL. NAKKE OG LÆND

350,-

UNDERBEN INKL. BIKINI LINJE

349,-

UNDERBEN INKL. BRASILIANSK

449,-

VOKS AF HALVE BEN INKL. KNÆ

250,-

ØRE

80,-

BOOK ONLINE

BOOK EN TID VIA VORES ONLINE BOOKING SYSTEM

AFLYSNINGSPOLITIK

VED UDEBLIVELSE DEBITERES 100% AF BEHANDLINGENS PRIS