Bioelements er en lækker og eksklusiv Amerikansk hudplejeserie til alle typer af hud. Lige så forskellig som vores DNA er, lige så varierende er vores hudtilstande og det har Bioelements indarbejdet i deres hudpleje produkter. Bioelements produkter indeholder ikke parabener, ingen kunstige farvestoffer, ingen kemiske konserveringsmidler eller syntetiske duftstoffer. Bioelements hudplejeprodukter kan i høj grad anbefales sammen med dit Dermaroller Original Homecare kit.

Om Bioelements:

Bioelements har 25 års erfaring indenfor professionel hudpleje, hvor hudplejespecialister verden over idag anvender Bioelements højt udviklede formler i deres behandlinger. Bioelements er kendt for deres resultatorienterede og målrettede hudpleje, med produkter af høj kvalitet der skaber hurtige resultater. 

Bioelements produkter:

Bioelements formler blander det bedste af videnskaben og naturen med naturlige botaniske stoffer, aromaterapi og rene æteriske olier. Æstetikere og private vil have professionelle resultater: derfor er ingen hype, ingen gimmicks og ingen falske påstande omkring produkterne.

Bioelements professionelle formlers integritet:

  • Der er ingen kunstige farvestoffer tilsat 
  • Der er ikke tilsat syntetiske dufte eller parfume
  • Produkterne indeholder ikke parabener, DEA eller phthalater
  • Produkterne er IKKE testet på dyr
  • Er testet af dermatologer, øjenlæger samt klinisk testet for sikkerhed og virkning
  • Videnskabeligt testede resultater baseret på forbrugerundersøgelser
  • Testet af førende æstetikere
  • Ansvarlig emballage: Genanvendeligt glas, og pipetter for at forhindre oxidation og sikre optimal ydelse.
  • Miljøvenligt papir og blæk
Produkter

Alle produkter kan købes på klinikken inden for åbningstiderne.

Vi sender naturligvis også varer ud med PostNord p.t. fragtpris. Send en mail med dit ønske, og vi sender varen.

Der betales med Mobilpay til 12057.

DKK 750

Absolute Moisture

Absolute Moisture er en intelligent selv-justerende fugtighedscreme, som balancerer en kombineret hud. Absolute Moisture er formuleret med en vand-til-olie formular, som gør det muligt at huden får præcis jævnfordelt fugt i hele ansigtet. Absorberer hurtig, uden at føle sig fedtet eller skinnende. Huden er blød og glat, og linjer er mindre synlige.

Læs mere

DKK 750

Crucial moisture

Crucial Moisture er designet til at fugte den tørre hud. Fugter, blødgør og udglatter huden som reducerer udseendet af linjer og rynker. Penetrerer hurtig og fugter hurtig og efterlader ingen fedtet overflade.

DKK 799

Oxygenation

Beskrivelse:

Hudtyper: Fedtet, kombineret, tør, følsom og akne.

En fugtighedscreme med et boost af hydrogenperoxid, som har en rensende effekt. Indeholder lavendelolie, som fugter, beroliger og blødgør. Cremen frigiver og spreder ilt i hudens overflade - da molekylerne "skubber"  og transporterer de aktive ingredienser ind i huden. Giver hud som er udsat for rygning, opleves stresset eller grå, en ren, frisk følelse med fornyet glød og udstråling.

 

Anvendes som et revitaliserende frisk pust til belastet hud og har en antibakteriel effekt

DKK 750

Collagen Rehab

Beskrivelse:

Collagen, amino acid + mango emulsion mask

Hudtype: Til alle hudtyper

Masken hjælper med at minimere linjerne, huden vil fremstå fastere og mere fyldig. Fugtmætter huden og vil skabe en synlig fugtbarriere, der varer i op til 72 timer.

DKK 750

Stress Solution

Beskrivelse: 

Hudtype: Kombinerert, tør og sensitiv hud.

Beroligende serum til følsom hud, Lindrer og køler stresset hud, fugtmættende og forbedrer tekstur, og hjælper huden til at synes sund og glat. 

 

DKK 799

Really Rich Moisture

Beskrivelse:

Hudtype: Til meget tørre hudtyper

Genopfyld manglende fugt og næring med denne ekstremt fugtgivende creme til meget tør hud. Særdeles god i vintermånederne hvor din hud kan føles tynd og stram samt skallende eller eksemplaget. Huden vil synes glattere og fine linjer mindskes. Den stramme følelse forsvinder

 

DKK 750

Moisture x10

Beskrivelse:

Hudtype: Tør, Meget tør og dehydreret hud.

En effektiv fugtgivende serum med hyaluronsyre, der bekæmper rynker og fine linjer samt udglatter og fugter huden. Øger optagelsen af efterfølgende produkter. Huden vil føles mere glat og fugtmættet.

 

DKK 519

Moisture Positive Cleanser

Beskrivelse: 

Hudtype: Tør, sensitive og dehydreret hud.

Mild, fugtgivende og cremet ansigtsrens, renser makeup rester og snavs væk samt efterlader huden hydreret og ren. Huden vil føles mere blød og fugtmættet.

 

 

DKK 750

Pumice Peel

Beskrivelse:

Denne eksfolierende ansigtsskrub sfæriske, ultrafine, naturlige pimpstenskrystaller dråber væk, dræber celler for at afsløre frisk ny hud.

Porerne virker mindre. Hud føles glattere. Overflade linjer og rynker synes at falme.

Læs mere

DKK 798

Oil Control Sleepwear

Beskrivelser:

Activ anti-age natcreme for olieret og kombinereret hud (voksne med uren hud)

Indhold: 44ml.

DKK 799

breakout Control

Beskrivelse:

Lotion til acne udbrud, der er lys, hydrerer og virker usynligt. Rydder acne pimples og giver huden mulighed for at helbrede, da det hjælper med at forhindre nye acne pletter.