Exuviance

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde.

Både forskning og udvikling foregår i Princeton i New Jersey i USA, og virksomheden indtager en førende position inden for udvikling af forskellige sammensætninger, som indeholder virksomhedens egne innovative opdagelser: AHA, PHA, NeoGlukosamin og Aminofil samt andre veldokumenterede ingredienser inden for hudpleje. Virksomheden bag Exuviance blev grundlagt i 1988 af Dr. Eugene Van Scott, der er dermatolog, og Dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som speciale.

Produkter

Alle produkter kan købes på klinikken inden for åbningstiderne.

Vi sender naturligvis også varer ud med PostNord p.t. fragtpris. Send en mail med dit ønske, og vi sender varen.

Der betales med Mobilpay til 12057.

DKK 599,-

Anti Reverse Day Repair spf30

En effektiv anti age dagcreme, som modvirker de første alderstegn i huden

Beskrivelse:

En effektiv dagcreme, som modvirker de første alderstegn i huden. Et tredobbelt kompleks, som består af peptider, retinol og NeoGlukosamin opstrammer huden, og som arbejder sammen om at styrke kollagen og den omgivende støttende matrix.

Læs mere

DKK 599,-

Anti Reverse Night Lift Creme

En intensivt plejende natcreme, som effektiv minimerer og modvirker alderstegn (Fine linjer/rynker og kollagen tab i huden) 
Beskrivelse:
En intensivt plejende natcreme, som effektiv minimerer og modvirker alderstegn. En unik kombination af AHA, PHA og peptider arbejder sammen om at stimulere kollagenproduktionen og kvaliteten af elastinen, hvilket skaber en klart forbedret hudstruktur og spændstighed.

DKK 599,-

Age Reverse Hydra Firm (Natcreme)

En mild natcreme, men effektiv natcreme udviklet med det formål at forbedre fugtbalancen i huden, samtidig med at alderstegn minimeres

Beskrivelse:

Sammensætningen er intensivt genfugtende og tilpasset til tør og sensitiv hud. NeoGlukosamin eksfolierer huden mildt og stimulerer kollagenproduktionen, hvilket gør huden mere fast og spændstig. 

Læs mere

DKK 599,-

Eye Contour Anti Age

En øjencreme med en kombination af højeffektive ingredienser, som korrigerer de første alderstegn omkring øjnene

 

Beskrivelse:

En øjencreme med en kombination af højeffektive ingredienser, som korrigerer de første alderstegn omkring øjnene. PHA stimulerer cellefornyelsen, genfugter og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Peptider forbedrer hudens struktur og spændstighed, hvilket modvirker og minimerer fine linjer og rynker. Koffein og ginseng stimulerer cirkulationen og modvirker opsvulmede partier.

Læs mere: