Personlige hudplejeløsninger

Et fundament for transformation

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud.

Vores innovative hudpleje og plejende mineral makeup arbejder sammen problemfrit for at sikre dig dit autentiske bedste. Uanset om du begynder med vores hudpleje eller makeup kollektion - vil du opleve effekten af ​​vores unikke formler og de deraf kommende hudplejeforandringer.

Hos Glo Skin Beauty mener vi, at makeup er en forlængelse af hudpleje, og når de matches, er vores hudpleje- og makeupløsninger mest kraftfulde. Det er netop det, der inspirerede til det nye Glo Skin Beauty - Det fulde spektrum af hudpleje og makeup

Vores innovative hudplejeformler er designet til at balancere din hudtype. Special syede professionelle behandlinger kombineret med produkter til anvendelse hjemme, vil målrette din huds udfordringer – og sikre en personlig tilpasset hudplejeløsning.

 

Hudplejen:

Personlige hudpleje løsninger!
Vores innovative hudplejeformler er designet til at balancere hudtype og kombineret med behandlings produkter til at målrette og løse hudproblemer - virkelig til passede hudløsninger.

Designet til resultater!
Professionelle behandlinger kombineret med produkter til hjemmebrug leverer synlige resultater.

Det bedste af fra både videnskab og natur!
Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere på løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!
Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er vores formler designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.

 

Parabene fri!

Glo Skin Beauty produkter testes aldrig på dyr, og vores prisvindende mineral makeup linje er PETA godkendt.

 

 

 

Produkter

Alle produkter kan købes på klinikken inden for åbningstiderne.

Vi sender naturligvis også varer ud med PostNord p.t. fragtpris. Send en mail med dit ønske, og vi sender varen.

Der betales med Mobilpay til 12057.

DKK 365

Conditioning Hydration Cream

Conditioning Hydration Cream er en antioxidant rig fugtighedscreme der nærer, styrker og understøtter tør og svækket hud. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den velfugtet og ikke fedtet.

Læs mere

DKK 435

Phyto-Active Cream Cleanser

Phyto Active cleanser er en luksuriøs anti-age virkende vaskegel der danner et blødt, rensende skum. Papaya enzymer renser nænsomt urenheder væk og  hudens eksfolierers og forberedes til at modtage peptider og de botaniske stamceller. Huden efterlades ren, blød og forfrisket.

Velegnet til Robost hud, fedtet hud og hud som er vant til A vitaminer mod rynker og pigmenteringer. 

Anbefaler at man bruger den de første 2 uger hver anden dag og derefter hverdag til dagligt. 

Læs mere

DKK 425

Oil free moisturizer

Glotherapeutics Oil Free Moisturizer er en dejlig let, oliefri moisturizer der er blandet med botaniske og essentielle fugtgivere der let fugter og balancerer huden. Forhindre huden i at tilstoppes af hudrome og efterlader en silkeblød overflade.

Anbefales til normal, fedtet, kombineret og overbelastet hud.

 Påføres huden morgen og aften efter rensning.

 Kan med fordel anvendes efter en serum.

Læs mere

DKK 375

Contour Eye Lift

Med  ingrediensen Sepilift™ DPHP revolutionerer denne øjencreme, og leverer de optimale resultater.
Den er specielt udviklet til den sensitive hud.

Læs mere

DKK 285

Hydrating Gel Cleanser

Beskrivelse:

Den perfekte cleanser til kombineret hud, tør hud.

Formuleret med ingredienser til at rense, fugte  og lysne huden, med let skummende effekt. Denne blide, men effektive formel hjælper med at opretholde den kombinerede huds sarte fugtbalance.

Læs mere

DKK 245

Purifying Gel Cleanser

Beskrivelse

Purifying Gel Cleanser er en ikke-tilstoppende sulfat fri vaske gelé, der blidt renser uden at udtørre huden for dens naturlige fugtighed.

Anbefales til normal, fedtet, kombineret, acnepræget, tilstoppet eller ubalanceret hud. Skum geléen let op i hænderne med en smule vand. Vask blidt ansigtet og skyl af med lunkent vand. Afslut  med enten Conditioning Tonic eller Purifying Tonic.

Læs mere

DKK 365

Oil Free SPF 40+

Beskrivelse:

Dette produkt er bestseller hos os.

En olie-fri, let solcreme velegnet til den normal til fedtede hud.

Sikrer bredspektret solbeskyttelse fra solens skadelige stråler, mens huden boostes med fugt og beskyttes med anti-oxidanter der også styrker huden.

Læs mere

DKK 395

Eye Restore

Beskrivelse:

Eye Restore øjencreme er fantastisk af 3 grunde: Den fugter, den mindsker hævelser, den dæmper mørke rande - og dertil kommer løsningen på en af tidens største udfordringer - BLUE LIGHT

Læs mere

DKK 375

Contour Eye Lift

Beskrivelse:

Med  ingrediensen Sepilift™ DPHP revolutionerer denne øjencreme, og leverer de optimale resultater. Den er specielt udviklet til den sensitive hud, men kan bruges af alle.

Læs mere

DKK 295

Clear Complexion Pads

Beskrivelse:

Glo Skin Beauty Complexion Pads er patenterede, super smarte pads, der indeholder Salicylsyre og citronsyre som nedbryder overskydende talg og hjælper til en balancering af fedtet hud og  forhindrer vækst af acne-forårsagende bakterier.

Anbefales til acne-præget, fedtet hud samt ved måneds eller lejlighedsvise udbrud.

Læs mere

DKK 265

Healing gel

Beskrivelse:

Healing Gel sikrer en hurtigere opheling efter et udbrud og begrænser rødme og ardannelse.

Læs mere

 

DKK 595

Retinol+ Resurfacing Serum

Beskrivelse:

Tretinol 0,5% Serum

Kraftfuld anti-age serum med A-VItamin og antioxidanter.

Udglatter huden og reducerer rynker og hyperpigmentering. Huden vil dermed få et klarere og friskere udseende. Denne serum er velegnet til kunder, hvis hud er normal til tør.


OBS! Dette er et stærkt produkt, og peeling er ikke usædvanligt. God for en eksfolierende behandling eller til at forynge træt og trist hud. Husk at spf 30+ er vigtigt om dagen. 

Læs mere

DKK 495,-

Vita E Essential Cream

Beskrivelse:

Vita E Essential Cream nærer, lindrer og tilfører fugt til den tørre, irriterede hud.

En af nøgleingredienserne er Hesperidin fra Citrus, som hjælper med at styrke kapillærerne og reducere rødme og irritation, mens ingrediensen Squalane hjælper huden med at bevare fugt.

LÆS MERE