Grums

Grums er sidste nye skrig når det kommer til at genanvende kaffeskrub i hudpleje. “Grums” ansigtskrub er baseret og funderet på helt naturlige ingredienser og fra økologisk, genanvendt kaffegrums fra mange kopper espresso, hvilket giver en dyb og effektive rensing af hudens overflade, samtidig med at behandlingen er både skånsom og nærende.

Skrubben indeholder ingen parabener, allergener eller farvestoffer. Parfume er også bandlyst. Produktet er fuld af antioxidanter og virker optimalt som en naturlig eksfoliator.

Produkter

Alle produkter kan købes på klinikken inden for åbningstiderne.

Vi sender naturligvis også varer ud med PostNord p.t. fragtpris. Send en mail med dit ønske, og vi sender varen.

Der betales med Mobilpay til 12057.

DKK 199

Grums raw espresso face scrub

grums raw espresso face scrub er baseret på naturlige ingredienser og økologisk genanvendt kaffegrums fra espresso.

DKK 230

Grums raw coffee body scrub

grums raw coffee body scrub er baseret på naturlige veganske ingredienser og økologisk genanvendt kaffegrums,

DKK 260

Hydra Calm Serum (Vegansk)

Beskrivelse:

 

Grums Aarhus' plantebaserede "Hydra Calm" Face Serum hjælper dig til en sundere hud. Antioxidanterne fra ekstrakt af kaffegrums (ja, du læste rigtigt: kaffegrums!) har en dæmpende og beskyttende effekt på din hud. 

Hjælper dig til en sundere hud ved at mindske oxidativ stress i huden. Højner hudens hydrering. Hjælper med at reducere tab af fugtighed. Styrker hudens barriere-funktion.

Det anbefales at du anvender denne ansigt-serum morgen og/eller aften på ren hud, inden du evt. påfører olie og moisturizer.

✓ Produceret i Danmark
✓ Vegansk (plantebaseret)
✓ Hypoallergenisk (velegnet til følsom hud)
✓ Genbrugsglas 

DKK 199

Raw Espresso Hand Scrub

Beskrivelse:

En fantastisk og "rå" scrub til hænderne. Produktet fra Grums giver en dyb, men mild, behandling af din hud. Hudplejen er blandt andet lavet på helt fintmalet kaffegrums af espresso fra det aarhusianske cafeliv, men også andre naturlige råvarer. Den lækre face scrub efterlader din hud ren og blød.

FRI FOR: Allergener, parabener, parfume & farvestoffer
VELEGNET TIL: Almindelig & tør hud