Is clinical

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet. Serien produceres af INNOVATIVE SKINCARE.

Serien bygger på antioxidantteknologi, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og virkemåde samt på produktniveau. I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver kliniskdokumenterede resultater helt ned på celleniveau.

Produkterne er målrettet anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea. Med iS CLINICAL tilbyder vi et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse samt ansigtsmasker til eksklusive ansigtsbehandlinger.

Produkter

Alle produkter kan købes på klinikken inden for åbningstiderne.

Vi sender naturligvis også varer ud med PostNord p.t. fragtpris. Send en mail med dit ønske, og vi sender varen.

Der betales med Mobilpay til 12057.

DKK 415

CLEANSING COMPLEX

CLEANSING COMPLEX er en klar gele, som både er effektiv og mild.

CLEANSING COMPLEX er en afbalanceret formel bestående af næringsstoffer, antioxidanter, beroligende og plejende ingredienser kombineret med Glykolsyre og Salicylsyre, der i samspil giver en effektiv og dybdegående rensning af porerne.

Læs mere

DKK 855,- ml. 1455,- 30ml.

Pro Heal Serum Advance+

HELENDE | SUPER ANTIOXIDANT | REPARERER

PRO-HEAL SERUM er specielt udviklet til hud som er plaget af akne og rosacea. En fænomenal beskyttende og klinisk afprøvet formel, som kombinerer C Vitamin, E Vitamin samt A Vitamin (Retinol) med en af de mest effektive helende antioxidanter på markedet. PRO-HEAL SERUM støttes af et nyt klinisk studie, som dokumenterer PRO-HEAL SERUM’s evne til at fremme heling, tilføre uovertruffen antioxidant beskyttelse til huden, beskytte mod skadelige UV stråler, lindre akne og rosacea, fremme kollagen produktion og forbedre den generelle celleintegritet.

Læs mere

DKK Tilbud 1749,. Normal 2295,.

Pure Calm Collection spar 24%

Fokus: Rosacea og sensitiv hud
  1. PURE CALM COLLECTION består af fire produkter, der alle indeholder beroligende, botaniske ingredienser, super antioxidanter og kraftfuld hydrering, som arbejder for at blødgøre, hydrere og berolige hud der er plaget af rødme. Denne samling af produkter efterlader huden sundere og mere beroliget for en mere ungdommeligt udseendet hud. 

DKK Tilbud 1749,- Normal 2200,-

Pure Clarity Collection Spar 21%

Fokus: Akne / uren hud og store porer

PURE CLARITY COLLECTION består af fire produkter, som renser, peeler og beskytter huden samt arbejder for at minimere fremkomsten af urenheder i forbindelse med akne og forstørrede porer.

Produkter:
• CLEANSING COMPLEX 180 ml
• ACTIVE SERUM 15 ml
• HYDRA-COOL SERUM 15 ml
• ECLIPSE SPF50+ 100 gr

DKK 865

Reparative Moisture Emulsion

Beskrivelse: 

Reparative Moisture Emulsion er rig på fugt, antioxidanter og tilsat peptider, der arbejder på fine linjer og rynker. Den er cremet i konsistensen og giver huden en silkeagtig overflade. Reparative Moisture Emulsion har en højt koncentration af Extremozymes® 13% og flere forskellige reparerende, neutraliserende og beskyttende enzymer.

Læs mere

DKK 835

Moisturizing Complex 50 ml

Beskrivelse: 

Moisturizing Complex er udviklet til at give fugt, hele, og som det vigtigste, at beskytte huden imod skader fra omgivelserne. 

Læs mere

DKK 895,- 15ml. 1515,- 30ml.

Super Serum Advance +

Beskrivelse:

Denne serum arbejder både på røde ar, linjer og rynker og giver huden en masse antioxidanter.

Læs mere:

DKK 780,- ml. 1335,- 30ml.

Active serum

Beskrivelse:

Udglatter linjer, udligner pigmentering og modvirker urenheder.

ACTIVE SERUM er en exceptionel alsidig serum udviklet til at skabe hurtige og dramatiske forbedringer i den generelle hudkvalitet.
Active serum mindsker fine linjer og rynker, udjævner pigmentering, udglatter huden samt kontrollerer akne. 
Active serum får bred opbakning blandt læger og eksperter, der beskriver Active serum som “bemærkelsesværdig”, “utrolig”, “mirakuløs” samt “en af de vigtigste opdagelser indenfor hudpleje”.  

DKK 395

Cream Cleanser

Beskrivelse:

IS Clinical Cream Cleanser er iS CLINICAL´s nyeste renseformel, en let mælkehvid rensecreme, der ikke kræver vand. Cream Cleanser er en dybderensende ansigtsrens og effektiv øjen-makeup fjerner i ét, men på samme tid så skånsom at den kan anvendes til selv den mest følsomme hud og selv til den sarte hud omkring øjnene. Cream Cleanser er en afbalanceret formel, der bl.a. indeholder saflor-frøoile, glycerin og squalane.

Læs mere

DKK Tilbud 1150,- normal 1770,- UDSOLGT

Renew And Replenish Duo Spar 35%

Beskrivelse: 

Sættet består af Tri-Active Exfoliating Masque 120gr. og Reparative Moisture Emulsion 50gr

Læs mere