Cosmelan Peeling

Cosmelan Pigment Behandling

Cosmelan behandling er en medicinsk kemisk maske mod pigment med ekstraordinært virkning

Cosmelan er en peeling, der både fjerner pigmentpletter og skjolder og samtidig ensarter din hudtone, og giver dig et friskere udseende. Cosmelan er god til de dybe pigmenteringer, hvor laseren ikke kan nå ned. Cosmelan er især udviklet til melasma, som typisk ses som store pigmentskjolder i panden, på kinderne og på overlæben. Cosmelan er endvidere god til alle hudtyper og hudfarver.

Aflysningspolitik

Priser

Cosmelan Pigment Behandling
4.600,-

inkl. produkter til forløbet hjemme

Kittet indeholder:

 • Cosmelan peeling 2.
 • Melanin recovery.
 • Spf 50

Need to know – Cosmelan Pigment

Cosmelan er en peeling, der både fjerner pigmentpletter og skjolder og samtidig ensarter din hudtone, og giver dig et friskere udseende. Cosmelan er god til de dybe pigmenteringer, hvor laseren ikke kan nå ned. Cosmelan er især udviklet til melasma, som typisk ses som store pigmentskjolder i panden, på kinderne og på overlæben. Cosmelan er endvidere god til alle hudtyper og hudfarver.

Behandlingen består af 2 trin

 1. Professionel cosmelan peeling 1 i klinikken.
 2. Et hjemmeforløb med hjemmekit som skal bruges dagligt.

Vi gør opmærksomme på at bruger man andre hudpleje serie som ikke er købt i salonen og ikke Mesoestetic som anbefales til hjemmebehandlingen, kan vi ikke hjælpe hvis der opstår en negativ reaktion og hvorfor ikke kan love du vil opnå den maksimale resultat.
Vi garantere ikke at behandlingen har en god effektiv på dig eller du opnår det du er ude efter.

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, akne og pigmentforandringer.

Melanindannelse

Cosmelan påvirker melanindannelsen direkte og giver mulighed for at fjerne hyper-pigmenteringer effektivt og give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage. Cosmelan er kendt og brugt blandt førende klinikker i 64 lande. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Fordele

Cosmelan-behandlingen giver en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

 • Kan bruges til alle typer pigmentering: melasma, solskader, pigmentering efter akne, medicin og fregner
 • Fjerner pigmenteringen hurtigt og nemt
 • Anvendes til både lyse og mørke hudtyper
 • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
 • Reducerer aknear
 • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
 • Indeholder ikke hydraquinon
 • Høj sikkerhedsmargin
 • Fjerner pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

Resultat

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne. Allerede 7-10 dage efter start af behandlingen med cosmelan kan man observere en mærkbar forbedring af huden. Der opnås reduktion I pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås det maksimale resultat, pletterne bliver reduceret, og huden får sin naturlige kulør. Som en bonuseffekt reducerer cosmelan talg- og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til akneplaget hud med pigmenteringer.

Trin 1 (i klinikken)

På behandling på klinikken, og behandlingen udføres af hudspecialisten Elias.

Peeling påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Peelingen ligner en muddermaske og skal forblive på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (Hjemme)

Vedligeholdelsesproduktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2, et medicinsk produkt, anvendes 2 gange dagligt efter 48 timer fra peelingen bliver vasket grundigt af. Herefter 3 måneder – 3 gange dagligt. Der forsættes i flere måneder, selvom pletterne er fjernet. Det har forebyggende virkning og minimerer risiko for at pletterne kommer tilbage.

Cosmelan 2 skal bruges helt op til 1 år.

Hold dig opdateret

med nyheder, tilbud, tips og tricks - direkte fra vores Facebookside

Det siger vores kunder om os