Dermaroller signature by Elias

En revolutionerende og hudforyngende behandling

En dermaroller behandling er en revolutionerende og hudforyngende behandling, som provokerer hudens celler til at producere kollagen. Det sker, da behandlingen simulerer en ”skade”, når rullen prikker utallige af små, mikroskopiske huller på hudens overflade, hvorfor huden tror, at den lider skade.
Det får din hud til at frigøre væksthormoner, og kollagen-produktionen sættes i gang, hvilket hjælper dig til at få en yngre hud.

Aflysningspolitik

Originale dermaroller
homecare kit

Her får du behandling med den “Originale dermaroller homecare kit” , som du får med dig hjem og efterfølgende skal du bruge den 1-2 gange i ugen.

Efter behandlingen vil der blive lagt en Dermaroller intensive hyaluronsyre maske til værdi af 150,- som gennemfugter huden. Huden vil få et øjeblikkeligt næring og masser af vitaminer til huden. Ved jævnligt brug af dermaroller 0,2 mm, vil du fornye din hud optimalt og din huds tykkelse vil øge med ca 30 % og optagelsen af din hudpleje øges med 200 gange.

BEMÆRK: Anbefales IKKE til betændt aknehud eller udbrud af urenheder. Kontakt os venligst for yderligere info, inden behandlingstart eller booking.

Dermaroller Signature by Elias
2300,-

Kitten indeholder:
1. Dermaroller 0.2mm.
2. Roller cleanser.
3. Lipopeptide A vitamin.
4. Pandebånd.

Varighed 60 min.

Hold dig opdateret

med nyheder, tilbud, tips og tricks - direkte fra vores Facebookside

Det siger vores kunder om os