Edermastamp/Microneedling

Edermastamp

Behandlingen med den professionelle eDermastamp er en naturlig anti-age behandling. Behandlingen består af små nåle, der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerer og danne ny collagen.

eDermastamp er også kendt som microneedling, det er en behandling der effektivt forbedre hudens tykkelse, struktur og gennemsigtighed. Du opnår en glat hud med en lækker glød. eDermastamp kan anvendes mod akne ar, strækmærker, ar efter forbrænding, rynker, gennemfugtning af huden samt cellestimulation.

Aflysningspolitik

Hvordan virker eDermastamp?

eDermastamp er en ny revolutionerende og meget effektiv anti-age behandling, på en helt naturlig måde. Den laver en synlig reduktion af mimiske rynker allerede efter første behandling.

Den er ideel til behandling af mindre områder i ansigtet, såsom smilerynker ved øjnene, linjer omkring munden samt linjer mellem øjenbrynene. eDermastamp kan variere i længden på nålene. Det vil sige, at de små nåle kan behandle fra 0.1 mm helt ned til 1.5 mm i huden. Ved at benytte denne metode kan vi skræddersy behandlingen til netop din hudtype og dine hudproblemer.

Ligesom ved en Dermaroller behandling, så forårsager de små mikronåle en ganske ubetydelig skade på huden, som stimulerer hudcellerne til at dele sig. Cellerne provokeres til hurtigere vækst og omdannes til hornceller, som styrker det øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at danne mere collagen, som er den primære struktur i vores bindevæv. Dette omdannes til collagen fibre, som forbedrer underhuden.

eDermastramp er både CE-mærket, ISO-certificeret og FDA-godkendt.

*Vi understreger at eDermastamp behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Hold dig opdateret

med nyheder, tilbud, tips og tricks - direkte fra vores Facebookside

Det siger vores kunder om os