Original Dermaroller

Den Originale Dermaroller

– Den eneste medicinsk dokumenterede rulle, udviklet og patenteret i Tyskland.

Når du vælger en rulle til ansigtet vil jeg som alt andet, altid anbefale at gå efter kvalitet og originalitet, istedet for en billigere kopi. (Plastik nåle eller tandhjul nåle) Original Dermaroller er den eneste medicinsk dokumenterede rulle fra Tyskland og derfor har jeg valgt at arbejde med den i min klinik og derfor er jeg mere sikrede at du får et produkt med kvalitet . De dertil hørende produkter er “natural line” og medicinsk udviklede til at forbedre huden, men med naturlige ingredienser

Aflysningspolitik

Forkælelse og velvære

Oplev en fantastisk dermaroller behandling

​En dermaroller behandling er en revolutionerende og hudforyngende behandling, som provokerer hudens celler til at producere kollagen. Det sker, da behandlingen simulerer en ”skade”, når rullen prikker utallige af små, mikroskopiske huller på hudens overflade, hvorfor huden tror, at den lider skade. Det får din hud til at frigøre væksthormoner, og kollagen-produktionen sættes i gang, hvilket hjælper dig til at få en yngre hud.

Kontakt os i dag

Vil du gerne prøve vores dermaroller behandling på egen krop? Så ring og bestil en tid hos os på telefon 31 37 53 56 allerede i dag.

Hold dig opdateret

med nyheder, tilbud, tips og tricks - direkte fra vores Facebookside

Det siger vores kunder om os