Om os

Altid på forkant inden for wellness og kosmetik

Ejer – Elias Zinati

Jeg er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og jeg kan udføre mange forskellige former for kosmetik-behandlinger, men mit speciale er blandt andet hud, akne, rosacea og anti-age.
Derudover kan jeg tilbyde råd og vejledning i forbindelse med hjemmebehandling, herunder produkter til personlige pleje for både mænd og kvinder i alle aldre.

​Jeg går aldrig på kompromis med mit håndværk, og det ses på resultatet af alle behandlinger på klinikken. Jeg har altid haft stor interesse for den nyeste udvikling inden for området, og derfor er jeg hele tiden på forkant med behandlinger og produkter.

​3 x DM guld i negleteknik

Negletekniker – Paw Froberg Pedersen

Det stod bestemt ikke i kortene, at der skulle komme en negletekniker ud af mig, da jeg i skikkelse af nyfaglært ​tjener drog til Århus, i 2003, og forlod Nordjylland til fordel for storbylivet. Senere, i 2006 tog jeg et kursus i at lave forlængelser af negle, ved et rent tilfælde, og har aldrig siden set mig tilbage. Og med god grund, for her tog karrieren hurtigt fart.

Jeg fik en elevplads som negletekniker i Århus, hos en tidligere europærisk mester, og det gav blod på tanden. Allerede indenfor et år stod den første pokal på hylden (søvl ved DM 2007). Siden da er samlingen vokset til ialt:

​3 x DM guld, 3 x DM sølv samt 3 x DM bronze. Ligeledes har jeg tidligere undervist i hvordan man laver akrylnegle. Det måtte jeg dog opgive, Da der var for travlt i salonen til at arbejde med begge dele. Salon arbejde er der mit hjerte ligger, så salonen vandt over mit job som underviser.

Jeg har været negletekniker i Århus 2006-2013 med stor succes, men så blev det tid til nye udfordringer. De udfordringer kom så i januar 2014 i skikkelse af en flytning til København. Har siden da arbejdet i salon i København, og da Elias gav mig muligheden for at arbejde i hans salon, sprang jeg til med det samme.

I salonen bestræber jeg mig altid på perfektion. Det er meget vigtigt for mig, at kommer man som kunde her, så er man ikke blot en i rækken af mange. Jeg har gjort det til en dyd, at man udover at gå fra salonen med Københavns flotteste negle, så skal man gå derfra med en dejlig følelse i kroppen, af at man har forkælet sig selv, også mentalt.

Hold dig opdateret

med nyheder, tilbud, tips og tricks - direkte fra vores Facebookside

Det siger vores kunder om os